Благоевград. Кандидатът-кметът за трети мандат д-р Атанас Камбитов бе официален

...
Благоевград. Кандидатът-кметът за трети мандат д-р Атанас Камбитов бе официален
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов поздрави потребителите на Дом за стари хора „Света Петка“ в квартал „Струмско“

Благоевград. Кандидатът-кметът за трети мандат доктор Атанас Камбитов бе формален посетител в Дома за възрастни хора „ Св. Петка “ в квартал „ Струмско “, който през днешния ден отбелязва патронния си празник. Това оповестиха от пресцентъра на предизборния му щаб . Д-р Камбитов поздрави потребителите и им пожела здраве и спокойни дни.
„ Нека света Петка закриля Вас, Вашите фамилии и другари! Искам да благодаря и на хората, които всекидневно се грижат за Вас. Благодаря им за напъните, себеотдаването и обичта, тъй като това е извънредно значимо “, сподели доктор Атанас Камбитов. Той сервира и дарове на потребителите на Дома.
Всички бяха поздравени със особено музикално-танцова стратегия от ученици на „ Пиринкса китка “ с началник Лилян Данчев и от самоинициативен състав „ Златна възраст “ към Дневен център за остарели хора.
Капацитетът на институцията е 87 души, като са обезпечени 24 часови здравни грижи и рехабилитация, организация на свободното време и персонални контакти, трудотерапевтична активност. От основаването му до този миг се поставят непрекъснати старания за поддържане и възстановяване на материалната база и изискванията за живот на потребителите.
В програмата на доктор Камбитов е заложено създаване на спортна площадка в двора на дома,а достъпът до нея ще бъде през обособен вход.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР