Благоевград. Кандидат-кметът за трети мандат на Благоевград д-р Атанас Камбитов,

...
Благоевград. Кандидат-кметът за трети мандат на Благоевград д-р Атанас Камбитов,
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Жители на квартал „Еленово“: За последните 8 години Благоевград се превърна в един от най-красивите градове в България

Благоевград. Кандидат-кметът за трети мандат на Благоевград доктор Атанас Камбитов, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, се срещна с поданици на квартал „ Еленово “. Това оповестиха от пресцентъра на предизборния щаб на доктор Камбитов . Сред акцентите на форума беше програмата за ръководство на града и дребните обитаеми места през идващите четири години. Присъстващите на срещата приветстваха желанието за създаване на Индустриална зона в Благоевград, както и готовността за продължение на програмата за саниране, когато тя бъде отворена. Те благодариха на доктор Камбитов за положените старания и осъществените обекти през последните години.
„ Благоевград в действителност се трансформира в един от най-красивите градове в цяла България. Асфалтираха се доста улици, направиха паркове, кръгови кръстовища, санираха се блокове “, обобщиха поданици на квартала. Те показаха убеденост, че направените неща досега ще бъдат надградени.
„ След саниране на блоковете цените на жилищата при продажба се подвигнаха неколократно. Този човек не приказва, а работи “, сподели в допълнение Любомир Алексов.
По време на срещата бяха разисквани и настоящи проблеми, които претендентът за кмет доктор Атанас Камбитов пое ангажимент да бъдат решени.
Сред присъстващите бяха националният представител Даниела Савеклиева, общински ръководите на Политическа партия ГЕРБ Бисер Михайлов, претендентите за общински съветници Кирил Илиев, Венцислав Хросинков, доктор Огнян Чилев, Красимир Чакъров, доктор Калоян Калоянов, Миглена Вълкова, Кирил Георгиев, Елена Ташкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР