Благоевград. Изключителен интерес и бурни аплодисменти на театралната сцена в

...
Благоевград. Изключителен интерес и бурни аплодисменти на театралната сцена в
Коментари Харесай

Благоевград: Постановката „Секс, наркотици и рокендрол“ предизвика голям интерес във втората вечер от Международния театрален фестивал „Тара-ра-бумбия“

Благоевград. Изключителен интерес и бурни овации на театралната сцена в Благоевград провокира постановката „ Секс, опиати и рокендрол “. Тя се игра в съботния ден на Голяма сцена на държавна такса „ Никола Вапцаров ” от 19.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Спектакалът е дело на Ерик Богосян, а артистите към този момент 25 години демонстрират радостни и вълнуващи прекарвания за проблеми, които може би съществуват постоянно. От 17.00 часа на Kамерна сцена на Драматичен спектакъл „ Н. Вапцаров “ ценителите на театралното изкуство бяха част от „ Любовни усмивки “ от А.П.Чехов по „ Мечка ” и „ Предложение ”.
Днес от 19.00 часа ще бъде подложен спектакалът „ Пияните “ на Явор Гърдев, а от 22.00 часа на камерна сцена ще бъде показан моноспектакъл на Ованес Торосян „ HARLEM SHAKE ”.
„ Тара-ра-бумбия ” е единственият по рода си сценичен фестивал в страната, чиято задача е да подкрепя и да дава опция за изява на млади театрални създатели, да демонстрира търсенията и смелостта им да опитват, с емфатичен интерес към протичащото се на самостоятелната сцена, като в същото време взе участие интензивно в построяването на усет към стойностното изкуство, оттатък подтекста на локалното и националното. Екипът му се стреми да демонстрира най-ярките и провокативни режисьорски имена, също и да следи развиването на някои от тях посредством постоянното им наличие с нови заглавия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР