Благоевград. Ива Уорън, представител на Емирейтс Уелт, основен рекламодател на

...
Благоевград. Ива Уорън, представител на Емирейтс Уелт, основен рекламодател на
Коментари Харесай

Ива Уорън: Нашата цел е Благоевград и България да имат един силен футболен отбор с името „Пирин“. Благодаря за подкрепата и диалога на кмета Камбитов

Благоевград. Ива Уорън, представител на „ Емирейтс Уелт ”, главен рекламодател на Общински футболен клуб (ОФК) „ Пирин “, показа опциите и желанията, свързани с бъдещето развиване на футболния тим. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . По време на постоянно съвещание на Общински съвет тя начерта основните насоки, по които ще се работи в бъдеще.
Ива Уорън благодари на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов за отворения и виновен разговор досега.
„ За нас няма по-желан сътрудник за работа от Община Благоевград. Крайната ни цел е Благоевград и България да имат един мощен футболен тим с името „ Пирин “, който още веднъж да е фактор и образец в този спорт “, безапелационна бе Ива Уорън.
Тя акцентира, че най-важната задача е финансовото стабилизиране на клуба и показа, че компанията на „ Емирейтс Уелт “ всекидневно работи по въпроса, като за задачата сега са направени един спонсорски контракт и едно подаяние.
„ Имаме желание, до края на идващия месец, отговорностите на клуба, изключително към състезатели и личен състав, да бъдат сведени до нула, и на 25 юли всички в фамилията на ОФК „ Пирин “ да получат постоянното си и контрактувано възнаграждение за месец юни. Бюджетът, който ще подсигурим, е отличен за българските стандарти. Възнамеряваме с слагането на задачите, той да бъде взаимен на това, което се чака “, сподели още Ива Уорън.
Тя бе безапелационна и във връзка с проектите за възстановяване на изискванията в Детско-юношеската школа на тима. От изявлението й стана ясно, че сега се изготвя бизнес проект, както и съответно предложение за смяна на формулата на ръководство на клуба, които ще бъдат оповестени след завършването им.
Относно свършеното до този миг от „ Емирейтс Уелт ”, с поддръжката на Община Благоевград, е съвсем занулените отговорности за 2018 година. „ Остават за доплащане само хонорари на някогашни състезатели, с които имаме подписани съглашения това да стане до края на тази година. Възнамеряваме това да се случи по-рано. Задълженията към доставчиците са сведени съвсем до най-малко, като нашето желание в границите на един-два месеца и те да бъдат разплатени “, сподели още Ива Уорън.
Тя показа, че към този момент има закупена нова съвременна екипировка за мъжкия тима и треньорския състав в на ОФК „ Пирин “, като същата ще бъде обезпечена и за състезателите в детско-юношеската школа на клуба.
По време на съвещанието стана ясно още, че е подсигурен подготвителен лагер за мъжкия тим.
Относно превоза, също са подхванати дейности за обезпечаване на по-добри условия. Ива Уорън акцентира, че се реализира конструктивен разговор с бизнеса, както и с последователите на тима. Работи се интензивно и за възстановяване на материалната база.
„ С оглед на всичко направено за спортната инфраструктура през последните години, ние имаме една прелестна основа да създадем нещо хубаво и ОФК Пирин да гони едни по-високи цели и самопризнания освен на национално, само че и на интернационално равнище “, показа още Ива Уорън.
„ Емирейтс Уелт ” ЕАД е капиталов медиатор, лицензиран от Комисията за финансов контрол на България. Компанията развива своята активност на територията на Англия, Испания, Италия и Обединени арабски емирства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР