Благоевград. Инициативата Училищна панорама 2019“ официално бе открита в центъра

...
Благоевград. Инициативата Училищна панорама 2019“ официално бе открита в центъра
Коментари Харесай

Благоевград: Инициативата „Училищна панорама 2019“ привлече десетки ученици и техните родители на площад „Македония“

Благоевград. Инициативата „ Училищна гледка 2019 “ публично бе открита в центъра на Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . На площад „ Македония “ десетки родители и деца застанаха пред шатрите, където учебни заведения от Благоевград, езикови школи и занимални показват опциите на своите образователни заведения, както и достиженията си през годините.
Седмото следващо издание на „ Училищна гледка “ бе намерено от Симона Митова- шеф на отдел „ Образование “ към Община Благоевград. Тя приветства всички участници и посетители от името на кмета на Община Благоевград доктор Атанас Камбитов. „ Днес тук от 11.00 до 15.00 часа всеки от Вас може да направи своя стимулиран избор, защото всички образователни заведения се отзоваха и през днешния ден са тук пред Вас. Може да се запознаете в елементи с детайлностите по отношение на кандидатстването, въпрос, който вълнува всички бъдещи осмокласници. Може да се запознаете със специалностите и профилите,които оферират и всички тези, дребни елементи,свързани с един доста трогателен миг “, сподели в част от приветствието си Симона Митова.
И в тазгодишното издание на „ Училищна гледка “ присъединяване взимат Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград. Представители на Центъра изясняват и коментират за школите, които предлага Центъра, за опциите, които дава на подрастващите, както и задачите им да развиват гения в малчуганите.
По време на панорамата вземат участие още ПМГ „ Акад. Сергей П. Корольов ”, НХГ „ Св. св. Кирил и Методий ”, Благоевградска професионална гимназия „ Ичко Бойчев ”, Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „ Васил Левски ”, Средно учебно заведение с проучване на непознати езици „ Св. Климент Охридски ”, II ОУ „ Димитър Благоев ”, V СУ „ Георги Измирлиев ”, VII СУ „ Кузман Шапкарев ”, XI СУ „ Христо Ботев ”, Занималня „ Еврика ”, Езиков център „ LinguaMundi ”, Integral – просветителни стратегии, Американски университет в България и Alternativi International. За първа година в събитието се включва и представител от неправителствения бранш, за промотиране на доброволчеството измежду младежите на Благоевград.
Основната цел на събитието е жителите и гостите на града да се срещнат с опциите, които се оферират на просветителния пазар.
Инициативата се провежда взаимно от Община Благоевград и Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР