Благоевград. И тази година стотици талантливи деца и младежи ще

...
Благоевград. И тази година стотици талантливи деца и младежи ще
Коментари Харесай

Благоевград: Започва VII театрален фестивал Талантино

Благоевград. И тази година стотици надарени деца и младежи ще вземат присъединяване в Националният фестивал „ Талантино “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Той започва на 25 юни и продължава до 29 юни. Прегледът на театралните школи ще бъде на сцената на Куклен спектакъл в Дом на младостта.
В VII издание на фестивала са включени 32 постановки, които ще бъдат показани от дребни и млади артисти от Благоевград, София, Перник,Симитли,Казанлък, Банкя, Правец, Пазарджик, Бургас, Етрополе.
Официалното разкриване на фестивала е от 20.30 часа. Сред заглавията в програмата на седмото издание на „ Талантино “ са: „ Всеки дракон това го знае “, “Таборът отива на небето “, „ Бурята “, един прелестен ден “, „ Лелята на Стаси “, Денят на прошката “, „ Шестте пингвинчета “, „ Мамино детенце “, „ Поличба “, „ Лодка в гората “ и други
Началото на всеки един от фестивалните дни е 10.00 часа. На 29 юни, от 12.30 часа, в Дом на младостта, ще се организира и съпътсъваща стратегия – Международна научна конференция „ Театрални школи, фестивали и публики, обичаи, провокации и нови направления “. Фестивалът се провежда от Община Благоевград, взаимно с Драматичен спектакъл " Енчо Халачев ", а входът е свободен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР