Благоевград. И тази година Община Благоевград е подготвила много изненади

...
Благоевград. И тази година Община Благоевград е подготвила много изненади
Коментари Харесай

Благоевград: Коледно влакче тръгва в града на 7 декември

Благоевград. И тази година Община Благоевград е подготвила доста изненади за децата, жителите и гостите на града, оповестиха от пресцентъра на Общината . Едно от най- забавните и желани занимания в навечерието на празниците е влакчето на Дядо Коледа. То потегля от на следващия ден, 7 декември, като първа спирка ще бъде магазин „ Билла “, по ул. „ Тодор Александров “ до площад „ Македония “ и назад по същия маршрут. В дните 25 и 26 декември обиколките ще бъдат изцяло безвъзмездни за всички искащи. В другите дни цената на билета ще бъде 2 лв. в едната посока и 3 лв. - двупосочен, цялостна обиколка на града.
Коледен фестивал 2018 минава под мотото „ Следвай звездата,озари пътя! “. Както всяка година, по този начин и тази Община Благоевград има благотворителна идея и със събраните средства ще бъде оказват помощ 14-годишния Иван.
Преди ден бяха запалени и коледните светлини в центъра на града. Благоевград засия, а поданици и посетители на града се радват на изключителната декорация, която внася доста коледен дух и празнично въодушевление.
Община Благоевград пожелава светли и щастливи празници на всички!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР