Благоевград. И тази година Благоевград посреща Възкресение Христово със забележителна

...
Благоевград. И тази година Благоевград посреща Възкресение Христово със забележителна
Коментари Харесай

Благоевград: Цветни инсталации се поставят в града за Великден

Благоевград. И тази година Благоевград посреща Възкресение Христово със забележителна великденска декорация. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В момента се слагат тематични детайли, както в централна градска част, по този начин и по кварталите в града. На разнообразни места са обособени изключителни празнични кътове, които радват поданици и посетители на града за огромния християнски празник. Красиви цветни композиции има на площад „ Георги Измирлиев “, пред Largo MALL, както и по кръговите кръстовища в Благоевград.
Традиционно хубав и изразителен надпис „ ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО “ ще посреща поданици и посетители на входа на Благоевград. Поздравът е изписан с червени букви, какъвто е и цветът на първото великденско яйце, символизиращ Христовата кръв.
За празничното въодушевление способства и арт апаратура от пеперуди в центъра на града. Предстои да бъде инсталирана и обичайна арт апаратура от цветни чадъри по основната пешеходна улица, трансформирала се в обичана на благоевградчани.
През последните години градът се преобразява за всеки огромен празник, с тематична декорация, в резултати на изобретателни хрумвания от страна на екипа на кмета Камбитов. Освен, че основава въодушевление у жителите на града, това прави прелестно усещане и на гостите, които още веднъж се връщат в Благоевград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР