Благоевград. Екипът на Радио Фокус – Пирин бе награден в

...
Благоевград. Екипът на Радио Фокус – Пирин бе награден в
Коментари Харесай

Благоевград: Екипът на Радио „Фокус” – Пирин бе награден в раздел „Електронни медии” на конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците” в памет на Вероника Герин

Благоевград. Екипът на Радио „ Фокус ” – Пирин бе награден в раздел „ Електронни медии ” на състезанието „ Сърце и слово против опиатите ” в памет на ирландската журналистка Вероника Герин, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Пирин . Отличието бе връчено на редактора на Радио „ Фокус ” – Пирин Ливия Нинова, която изрече признателност от името на цялата медия към уредниците на състезанието за достойнството, която им е била оказана. Наградата бе присъдена за систематична и дейна гражданска позиция, отразяване на проблемите с разпространяването и използването на опиати в България, работа в отбрана на подрастващото потомство и в помощ на страдащите фамилии.
Церемонията по награждаването на номинираните публицисти стартира с осъществяване на отбор „ Пирин ”. Номинациите бяха в три категории: Електронни медии; Печатни издания; Документално кино. Бяха раздадени десетки самостоятелни и екипни награди.
Денис НИКИФОРОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР