Благоевград. Движението по главен път Е-79 София – Кулата в

...
Благоевград. Движението по главен път Е-79 София – Кулата в
Коментари Харесай

Благоевград: Движението по главен път Е-79 София – Кулата в района от изхода на града до тунела при село Железница трябва да се извършва с повишено внимание поради ремонт

Благоевград. Движението по основен път Е-79 София – Кулата в региона от изхода на Благоевград до тунела на село Железница от км 366+000 до км 370+000 би трябвало да се прави с нараснало внимание заради ремонтни действия. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пирин от Областно пътно ръководство – Благоевград. До този миг няма регистрирани тежки пътни произшествия. Не е имало сигнали ѝ за паднали камъни, които да са затруднявали трафика по републиканската пътна мрежа. Пътните настилки са сухи. Нормално претрупан е трафикът по автомагистрала „ Струма “ и основен път Е-79. Движението по третокласен-108 автомагистрала „ Струма “ – село Рибник е лимитирано за МПС над 12 тона заради спешни ремонтни действия. Въведен е обходен маршрут, който минава по третокласен път – 198 село Дрангово – село Ръждак – град Петрич и назад. От Областно пътно управление-Благоевград насочат зов към водачите на моторни транспортни средства водачите да се движат със съобразена скорост и да съблюдават разпоредбите за придвижване.
Колони от коли се образуват на моменти на кръговите кръстовище по бул. „ Васил Левски “ и „ Св. св. Кирил и Методий “ в Благоевград. Натоварен е трафикът в централна градска част на регионалния център, по-голям е потока от коли към учебните заведения и детските градини. Нормално се реализира придвижването по улица „ Славянска “ в региона на пожарната и болничното заведение в града. До този миг няма зародили тежки пътни произшествия. Градският превоз се движи по разписание. Няма данни за закъснения или смяна на нормалните направления.
Денис НИКИФОРОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР