Благоевград. Доброволци към Местната комисия за борба с трафика на

...
Благоевград. Доброволци към Местната комисия за борба с трафика на
Коментари Харесай

Доброволци към Местната комисия за борба с трафика на хора, Благоевград, ще вземат участие в „Поход за свобода“ на 19 октомври

Благоевград. Доброволци към Местната комисия за битка с трафика на хора, гр. Благоевград ще вземат присъединяване в „ Поход за независимост “, отдаден на Европейския ден за битка с трафика на хора, 18 октомври. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Инициативата се провежда за шеста поредна година от Фондация “А21 България ”, като най-мащабната осведомителна акция срещу трафика на хора и събира жители с дейна социална позиция, сътрудници и съидейници в битката с трафика на хора, като има за цел да обърне вниманието на българите към големите мащаби на закононарушението и търговията с човешки животи у нас. Освен това, тази самодейност цели да популяризира информация за един от най-ценните принадлежности в тази битка, а точно Националната телефонна линия за битка с трафика на хора, която приема сигнали за потърпевши лица непрекъснато и гратис на телефон 0800 20 100.
“Поход за Свобода ” е годишно събитие, което се организира допълнително от 450 града в над 50 страни по целия свят и с това се трансформира в най-голямата и значима самодейност в поддръжка на жертвите на трафик на хора по света. Благодарение на ефикасните партньорства на Фондация “А21 България ” с Националната комисия за битка с трафика на хора, Местните комисии за битка с трафика на хора, Български юношески Червен кръст и Превантивно-информационните центрове към локалните общини, за първа година България взима присъединяване в интернационалната самодейност с 26 града-домакини.
На 19 октомври, с изключение на в Благоевград, Поход за Свобода ще бъде извършен и в София, Пловдив, Бургас, Плевен, Сливен, Благоевград, Видин, Монтана, Смолян, Кърджали, Ямбол, Пазарджик, Габрово, Силистра, Разград, Русе, Шумен, Никола Козлево, Варна, Сандански, Добрич, Търговище, Велико Търново, Хасково.
В Благоевград Походът ще започва от площад „ Георги Измирлиев “ 1, пред постройката на Община Благоевград в 11:00 часа и ще премине по основната пешеходна улица „ Тодор Александров “, като първите 50 индивида, които се записват на място в 10:30 часа ще получат черна тениска на акцията с надпис " Все още има иго ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР