Благоевград. Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет от ГЕРБ за Благоевград присъства

...
Благоевград. Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет от ГЕРБ за Благоевград присъства
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидат-кметът от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов присъства на откриване на нова детска площадка в Благоевград

Благоевград. Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет от ГЕРБ за Благоевград участва на откриването на нова детска площадка, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Площадката е построена с финансовата поддръжка на ЧЕЗ. За откриването в Благоевград дойдоха Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България и Димчо Станев, изпълнителен шеф и „ ЧЕЗ Електро България " АД.
„ Скъпи другари, добре пристигнали в красивия Благоевград, ние всички поставяме старания той да става все по-красив. Благодаря Ви за самодейността! ЧЕЗ не е просто компания, не е просто бизнес, сдружението има освен икономическа, само че и обществена роля. И тази площадка е едно доказателство за това ", сподели доктор Атанас Камбитов.
ЧЕЗ избира да финансира отчасти построяването на детската площадка, поради това, че Благоевград е водеща община в потреблението на електронни фактури.
„ Социалната отговорност е наша задача, към този момент 15 години сме в България и имаме повече от 120 начинания в разнообразни области – опазване на здравето, по-добра градска среда, запазване на природата. ", показа Карел Крал.
Димчо Станев посочи, че самодейността „ Моята електронна фактура " е част от програмата на сдружението за корпоративна и обществена отговорност. „ Радваме се, че в Благоевград 35 000 наши клиенти се възползват от удобството и оказват помощ на природата по този метод. В резултат на това през днешния ден сме тук, направихме тази площадка за бъдещето на града. Поставихме и осведомителна табела със препоръки и любопитни обстоятелства за дърветата, задачата ни е децата да пораснат като виновни и обществени хора ", сподели Димчо Станев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР