Благоевград. Благоустрояването на IV-ти микрорайон бе един от най-тежките, най-трудните

...
Благоевград. Благоустрояването на IV-ти микрорайон бе един от най-тежките, най-трудните
Коментари Харесай

Д-р Атанас Камбитов, кмет на Благоевград: Благоустрояването на IV-ти микрорайон бе един от най-тежките, най-трудните и най-чаканите проекти за града

Благоевград. Благоустрояването на IV-ти микрорайон бе един от най-тежките, най-трудните и най-чаканите планове за Благоевград. Това сподели по време на откриването на обекта кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Пирин . „ Най-труден бе в 2 направления, защото от една страна процедурите се апелираха и изгубихме доста време, само че най-после се преборихме и доказахме, че всичко, което вършим е законосъобразно. От друга страна планът беше сложен за осъществяване. Кварталът закупи европейски образ и се надявам в доста скоро време да изникнат нови жилищни здания и от другата страна “, съобщи кметът. Д-р Камбитов означи, че толкоз доста години един Инициативен комитет, през месец се е явявал в кабинета му, с цел да попита по кое време стартират ремонтните действия в региона. Той уточни, че доста мъчно е било и построяването на подпорната стена и разгласи всекидневен конкурс за изрисуването на стената или художествено решение за нея.
На откриването на обект „ Благоустрояване на IV-ти микрорайон “ участваха поданици на квартала, евродепутатът Андрей Новаков, националният представител Даниела Савеклиева, зам.-областният шеф Антоанета Янчева и зам.-кметовете Зорница Кралева, Иво Николов, инж. Емилия Тунева и Христина Шопова.
Натали СТЕФАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР