Благоевград. Благотворителен Коледен турнир по мини футбол ще се проведе

...
Благоевград. Благотворителен Коледен турнир по мини футбол ще се проведе
Коментари Харесай

Благоевград: Градът ще бъде домакин на Втори благотворителен турнир по мини футбол от 21 декември

Благоевград. Благотворителен Коледен шампионат по мини футбол ще се организира в Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Спортната самодейност ще бъде в границите на 3 дни, от 21 декември (петък) и ще продължи до неделя (23 декември). Турнирът е с начален час 18.00 часа, а теренът е в спортна зала „ Скаптопара “.
Благотворителната идея има за цел да бъдат подкрепени Родилно поделение и отделението по Патологична бременност към МБАЛ-Благоевград.
Инициативата ще събере някогашни и сегашни футболисти минали през школите на родния футбол, както и редица обществени тимове от Благоевград.
Български футболен съюз също се включва в благотворителната идея, като съдиите ще свирят безплатно. Водещите и коментаторите също стават част от благотворителния шампионат, като и тяхната помощ е безплатна.
Организатори на шампионата са Българска фентъзи футбол асоциация (БФФА) и Община Благоевград, която безплатно дава залата за прилагане.
Всеки, който желае да се включи в самодейността, ще има опция да го направи по време на събитието на място, в зала „ Скаптопара “, където ще бъдат ситуирани кутии за дарения.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР