Благоевград. Благоевград ще бъде първият град, в който ще се

...
Благоевград. Благоевград ще бъде първият град, в който ще се
Коментари Харесай

Благоевград ще бъде първият град, в който ще се проведе благотворителният спектакъл на Нешка Робева – „Шоу без име“

Благоевград. Благоевград ще бъде първият град, в който ще се организира благотворителният театър на Нешка Робева – „ Шоу без име “. Това ще се случи на 24 ноември. За предаването „ Часът на Благоевград “ на Радио „ Фокус “ - Пирин известна българска състезателка, по-късно треньорка по художествена гимнастика и хореографка сподели, че спектакълът ще гостува и в още 9 града на България.

„ Премиерата на спектакъла ще бъде в Благоевград. И защото девизът на Благоевград за тази година е „ Всичко хубаво стартира от тук “, аз се надявам в действителност нашата идея да бъде мощно подкрепена. Сигурно ще ме попитате и за какво го върша? Вече трета година вършим такива благотворителни спектакли, като през първата година подкрепихме клубът по художествена гимнастика „ Левски “. Причината е, че той резервира за българската страна една огромна спортна база, в която упражняваха и от която потеглиха международните ни шампионки. Тази база продължава да дава първенци, по тази причина желаеме да я запазим и за бъдещите генерации “, сподели още Робева. Тя добави, че на идната година са подкрепили всички гимнастически спортове.

„ Тази година ще подкрепим друга идея. До огромна степен в този момент сме въодушевени и от това, че имаше годишнина на храма на вуйна Ванга в местността Рупите, където се събрахме остарели другари и си припомнихме нейния завет – да не си завиждаме, а да си оказваме помощ. Именно това „ Помагайте си “ е нещото, което липсва в България. Лично аз желая да науча децата, че в случай че те желаят да получава в живота си, то на първо време би трябвало да се научат да дават и то най-хубавото от себе си “, означи Робева. По думите ѝ при провеждането на спектаклите в предходните години е имала опцията да беседва с хората, само че и с кметовете на дадените обитаеми места, които са декларирали, че освен спортна има потребност от поддръжка, само че и нашите надарени деца, които са обхванати в разнообразни обединения – певчески, танцови и по този начин нататък.

„ В Благоевград ние поканихме танцова групировка „ Астра “, по-късно балетно студио „ Кроазе “, клуб по художествена гимнастика „ Пирин “, клуб по естетическа гимнастика „ Прима “. Участие в спектакъла ще вземе и фолклорната групировка на господин Стамболийски. Искам да кажа, че самото присъединяване на децата в един театър, който се построява на професионално равнище от огромни актьори, артисти и танцьори, е тласък “, разяснява Робева. Тя изрази вяра, че участниците или най-малко част от тях в следствие ще бъдат в действителност огромни подиуми и ще славят България.

„ Искам да Ви кажа, че до в този момент получих огромно доверие от хората, само че и огромно съмнение във връзка с това, което вършим. Затова желая да кажа, че всичко, което изкараме като средства от тези спектакли във всеки един от градовете ще упорствам да бъде оповестено на уеб страницата на общината, както и на нашият уебсайт. Така хората ще могат да видят освен приходите, само че и разноските. Тук няма прикрито – покрито. Освен това на всеки билет се прикачва касов бон. До в този момент не съм си разрешила да посрамя името си в това отношение, няма да го направя и за напред “, безапелационна бе Нешка Робева.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР