Благоевград бе първият град, който лятното турне на Coca-Cola The

...
Благоевград бе първият град, който лятното турне на Coca-Cola The
Коментари Харесай

Благоевград бе най-горещия град по време на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019

Благоевград бе първият град, който лятното турне на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 завладя след късата си отмора. Енергията на южния град бе несравнима и за броени минути площад „ Македония " се изпълни с хиляди музикални почитатели, които пристигнаха, с цел да чуят шлагерите на най-популярните звезди на България.
Топлият септемврийски следобяд мина в шумно празненство сега, в който DJ Doncho сложи начало на концерта в Благоевград с емблематичния танц на балет Nova.
Динамичните осъществявания на шлагерите на младата звезда Ева Пармакова подвигнаха настроението на публиката, която остана шумна и въодушевена до самия завършек на концерта. С бурни аплодисменти бе посрещната и Yoana, а тя зарадва всички със своя летен шлагер " Fiesta ".

С голяма усмивка на сцената се появи и BallaN, с цел да накара всички да танцуват в ритъма на известните му части, а въодушевените аплодисменти продължиха и след посрещането на TRF, който показа за първи път на сцена своето независимо парче „ За ден ".
Очарователната Михаела Филева разгорещи още повече феновете в един от най-слънчевите градове в България със своят секси шлагер „ Латино Сеньорита ". Изпълнението й бе съпроводено от живия съпровод на китариста Васил Крумов, който отпразнува рождения си ден дружно с хиляди благоевградчани на сцената на турнето. Веднага след нея TITA развя русите си коси в ритмични танци, съпътстващи емблематичните й шлагери, съпроводена от бурни овации.

Михаела Маринова зарадва публиката с осъществяването на най-големите си шлагери, измежду които и последното ѝ парче „ Само теб ", а дружно с Pavell & Venci Venc` настроиха публиката на сантиментална вълна със взаимното си осъществяване „ Листата падат ". Хип-хоп дуото провокира същинска музикална детонация на сцената и накара всички да пеят в ритъма на своите известни части.
Само няколко дни след двайсет и първия си рожден ден, DARA бе сюрпризирана от своите правилни почитатели в Благоевград, които в един глас изпяха „ Happy Birthday " и изненадаха младата звезда с торта и цветни конфети. От своя страна тя подари на публиката необятната си усмивка и осъществяването на своя шлагер " Darbie ", карайки всички да припяват в един глас „ Бягаш ли от мен, бягаш ли от мен или отново се връщаш... "

Финал на концерта сложи осъществяването на Криско, който в типично собствен жанр развълнува публиката и трансформира Благоевград в най-шумният град в България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР