Благодетелят на шесткратния шампион на България Лудогорец - Кирил Домусчиев,

...
Благодетелят на шесткратния шампион на България Лудогорец - Кирил Домусчиев,
Коментари Харесай

Босът на Лудогорец: Ние сме професионалисти - с българи или не, работата ни е да печелим трофеи

Благодетелят на шесткратния първенец на България Лудогорец - Кирил Домусчиев, съобщи в ефира на Sportal TV , че клубът, който управлява, е професионален и като подобен главната цел е да се печелят мачове и титли. Бизнесменът бе безапелационен, че за него най-важно е постигането на мечтаните резултати. Домусчиев въпреки всичко не скри огорчението си от обстоятелството, че у нас няма футболисти, които да дават отговор на класата на разградчани.

“Много хора желаят да виждат повече българи в Лудогорец? И на мен доста неща ми се желаят, само че не всеки път са постижими. Ако искаш да си на равнище в евротурнирите, ти трябват играчи на високо равнище. В България такива няма. Виждате и националният тим в какво положение е. Ако желаеме да се надиграваме с ПСЖ, Реал Мадрид или Хофенхайм, няма по какъв начин да го създадем с локални играчи. Постоянно гледаме наши момчета. Дори такава задача е сложена пред Херо - да търси българиски футболисти, които дават отговор на претенциите на Лудогорец”, разяснява Домусчиев.

“В последна сметка обаче, когато няма нужното качество у нас, се постанова да го търсим на открито. На нас също не ни е прелестно, повярвайте. Това е доста труд, доста работа, доста пътувания и изгубено време, а не на последно място и доста пари. Ние сме “ПФК” - професионален футболен клуб. Нашата работа е да печелим мачове и титли. Дали с повече, или по-малко българи - ние това би трябвало да го постигнем”, добави още босът на “орлите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР