Благодетелят на Септември София Румен Чандъров защити спортния директор на

...
Благодетелят на Септември София Румен Чандъров защити спортния директор на
Коментари Харесай

Шефът на Септември защити Кристиян Добрев, не бил побойник

Благодетелят на Септември София Румен Чандъров отбрани спортния шеф на клуба Кристиян Добрев. Той беше упрекнат в побой над младежи по време на футболен мач от Аматьорската мини лига.
 Футболен началник е упрекнат в побой от младежи
Мелето почнало след замяна на реплики сред играчи на Good Fellas, част от който е Кичо Добрев, и ФК Изток.

" Няма побой. Това са тълкования. Млади хора са тръгнали да се потвърждават. Кристиян Добрев не е подобен човек. Те първи са им налетели на пердах. Аз по тази причина не вървя да играя към този момент футбол на дребни порти, тъй като стават такива грозни неща. Идват недоказани футболисти да се вършат на играчи ", показа Чандъров пред „ Труд ”.

" Ако е основател на багра, несъмнено, ще го накажем. Но доколкото знам е бил предизвикан ", сподели още босът на Септември София.

Адвокатът на Кристиян Добрев Радостин Василев също съобщи, че клиентът му е почтен, а истината е друга и ще бъде разкрита скоро.

" Във връзка с излъчен репортаж в утринния блок на " Нова телевизия " по отношение на случай на футболна среща от аматьорска лига и изказвания от няколко лица за побой на юноша, с присъединяване на Кристиян Добрев, в качеството ми на негов юрист ви осведомявам, че действителните събития по време на упоменатата футболна среща съществено се разграничават от предоставената пред медията версия.

В идващите дни ще ви осведомяваме за позицията на Кристиян Добрев по отношение на случая и ще предприемем нужните дейности пред способените органи ".
адв. Радостин Василев ", се споделя в обявата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР