Благодаря за вниманието на всички представители на медиите. На срещата

...
Благодаря за вниманието на всички представители на медиите. На срещата
Коментари Харесай

Валери Симеонов разкри остава ли в коалицията!

Благодаря за вниманието на всички представители на медиите. На срещата през вчерашния ден обсъдихме последната серия от оставки или уволнения. Не знам по какъв начин тъкмо да го нарека. Тези дейности имат пагубно въздействие върху държавността. Това съобщи на ексклузивен брифинг водачът на НФСБ Валери Симеонов.

" В тази връзка през вчерашния ден ви представихме позицията и разбора, обвързван с поредицата от оставки в обединението. Днес ще ви срещна с декларацията на изпълнителния комитет ", сподели патриотът.

Симеонов осъди държанието на Борисов и уволнението на фрагменти, които с години са градили престижа си поради недоказана виновност по случая с нещастието край Своге. Той подлага на критика премиера и поради нарушаването на точка 6 от съдружната стратегия.

Според Симеонов има акция против него и партията му в медиите.

Той разгласи, че още на първото съвещание с съдружните сътрудници ще сложи въпросите за кадровите промени, протеста на предложенията на НФСБ в Народното събрание и политиката като цяло в обединението. Той разгласи, че в случай че тези неща не престават и не се стигне до консенсус, ще се свика ново заседание на ИК на НФСБ, с цел да се реши дали партията да напусне ръководството.

" Част сме от обединението единствено, с цел да успеем да осъществяваме програмата и обещанията си ", сподели той и добави, че партията му няма да поддържа оставките на Московски, Нанков и Радев в Народното събрание.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР