Благодаря за поздравлението и на всички, които подкрепиха ВМРО и

...
Благодаря за поздравлението и на всички, които подкрепиха ВМРО и
Коментари Харесай

Джамбазки с първи ключови думи след вота, реши да нахока...

Благодаря за поздравлението и на всички, които поддържаха Вътрешна македонска революционна организация и взеха решение да не разпиляват гласа си. Ние представляваме българския национализъм. Уважавам всички сътрудници, в това число и сътрудниците ни, които взеха решение да се явят сами. Това съобщи евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, съобщи Блиц. 

" Ако се бяхме явили дружно, можехме да имаме резултат непосредствен до този на Движение за права и свободи, само че обстановката към този момент е такава ", добави той.

``
реклама

" Българското родолюбие би трябвало да сплотява, не да разделя и кубратовият вързоп би трябвало да бъде дружно. Няма смисъл да се злорадства и да се демонстрират резултати. Ние показахме каквото би трябвало съгласно волята на българските жителите ", съобщи той. 

" Всеки един наш съидейник ще бъде показан почтено от Европейския парламент ", сподели патриотът. 

" В момента броим резултати и се надяваме да имаме два мандата. Това би било доста добре. Вероятно ще бъде извършен диалог за преразпределяне на въздействието в дребната коалиция ", приключи Джамбазки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР