Благодаря за поздравлението и на всички, които подкрепиха ВМРО и

...
Благодаря за поздравлението и на всички, които подкрепиха ВМРО и
Коментари Харесай

Джамбазки с първи ключови думи след вота, реши да нахока...

Благодаря за поздравлението и на всички, които поддържаха Вътрешна македонска революционна организация и взеха решение да не разпиляват гласа си. Ние представляваме българския национализъм. Уважавам всички сътрудници, в това число и сътрудниците ни, които взеха решение да се явят сами. Това съобщи евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

"Ако се бяхме явили дружно, можехме да имаме резултат непосредствен до този на Движение за права и свободи, само че обстановката към този момент е такава ", добави той.

"Алфа рисърч " с шокиращи данни за резултатите от евровота

"Българското родолюбие би трябвало да сплотява, не да разделя и кубратовият вързоп би трябвало да бъде дружно. Няма смисъл да се злорадства и да се демонстрират резултати. Ние показахме каквото би трябвало съгласно волята на българските жителите ", съобщи той.

"Тренд " и "Галъп ": ГЕРБ печели евровота с над 5% против Българска социалистическа партия (ГРАФИКИ)

"Всеки един наш съидейник ще бъде показан почтено от Европейския парламент ", сподели патриотът.

"В момента броим резултати и се надяваме да имаме два мандата. Това би било доста добре. Вероятно ще бъде извършен диалог за преразпределяне на въздействието в дребната коалиция ", приключи Джамбазки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР