Благодаря за подкрепата, за конкретните политики и действия, които сте

...
Благодаря за подкрепата, за конкретните политики и действия, които сте
Коментари Харесай

Мая Манолова: София е политически задръстена, ще я направим почтена и светла

Благодаря за поддръжката, за съответните политики и дейности, които сте обрисували в платформата. Това сподели гражданският претендент за кмет Мая Манолова, която подписа с представители на дясно-центристки обединения гражданска платформа за ръководство на столицата, съобщи кореспондент на Novini.bg

Пиша своята стратегия за ръководство дружно с жителите. Вече организирах голям брой срещи и подписах голям брой документи дружно с жителите. Моята идея е София и задачата на моята стратегия е да начертаем съответни ограничения за реализиране на положително ръководство, за ръководство с и за жителите, със и за столичани. Управлението на София през последните 10 години не е положително. Въпреки средствата от държавния бюджет София не е чист и транспарантен град. София е политически задръстен град. Има сериозен и общоприет проблем с метода, по който се ръководи града. Целта ни е с общи старания този модел да бъде изменен, съобщи Манолова.

В програмата, която пишем с жителите, главните цели са честна и светла София, електронизация на процесите в София, цялостна гласност и прозрачаност на публичните поръчки посредством електронни търгове. "София чиста и зелена " е идея освен на младите, а на всички столичани. Модерни решения против презастрояването, с един явен и съвременен проект с развиване на София на север. София за жителите – детски площадки, детска градина за всяко дете, заслужен живот за възрастните и опция за развиване на младите, уточни претендентът за кмет.

Сигурна съм, че ние дружно ще работим за осъществяването на тези цели. Това значи доста работа, която ние ще стартираме от първия ден в Столична община, сподели още Мая Манолова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР