Благодаря Ви, утре ще бъде нов ден за Америка“, заяви

...
Благодаря Ви, утре ще бъде нов ден за Америка“, заяви
Коментари Харесай

Нанси Пелоси: Утре ще бъде нов ден за Америка

„ Благодаря Ви, на следващия ден ще бъде нов ден за Америка “, съобщи водачът на демократичното малцинство в Конгреса Нанси Пелоси, представена от CNN.

Тя бе посрещнат със викания на " Председател, ръководител, ръководител " от предизборния щаб на демократите, чиновници в Конгреса и водещите донори във Вашингтон във вторник.

Пелоси, съпроводена от екипа ѝ, фамилията и ръководителя на Демократичния народен конгрес Том Перес, приветства " динамичните, разнородни и невероятни претенденти на партията, които са върнали назад Конгреса на американския народ ".

" Благодарение на вас ние притежавахме законодателната база ", сподели тя на събраните демократи, " с помощта на вас на следващия ден ще бъде нов ден в Америка ". " Помнете това възприятие, знайте силата да печелите ", добави тя.

" Днес американският народ се изрече да възстановим нашата визия ", сподели Пелоси след очертаването на целите на демократите.

Президентът Доналд Тръмп е поздравил Нанси Пелоси, оповестява Си Ен Ен. Президентът Тръмп се е обадил нощес на лидерката на малцинството в Конгреса Нанси Пелоси, с цел да я поздрави за спечелването на Камарата на представителите, съобщи началникът на нейния кабинет, Дрю Хамил в обществената мрежа „ Туитър “.

" Той признава апела на водача за двупартийно ръководство в изявлението си за успеха ", сподели Хамил.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР