Благодаря ви от сърце за горещата подкрепа и за гостоприемството,

...
Благодаря ви от сърце за горещата подкрепа и за гостоприемството,
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Ще освободим ръчната спирачка, която спъна града ни преди 12 години

Благодаря ви от сърце за горещата поддръжка и за гостоприемството, с което ни посрещнахте на всички места из регионите на Пловдив. Благодаря и за вярата, която видях в очите ви, за положителните думи и мъдрите препоръки.
Прочетете още
Така претендентът за кмет на община Пловдив Славчо Атанасов се обърна към гласоподавателите си в последния ден от предизборната конкуренция.

За мен и хората от „ Съединени за Пловдив “ това е най-важното - продължава той. Защото вие сте пулсът и сърцето на нашия античен град. Вие ни давате силата и зареждате духа ни, с цел да преборим статуквото. И да, на всеослушание, с вашия глас, да кажем: „ Стига толкоз. Достатъчно. Пловдив не желае повече от същото. Пловдивчани желаят, не, пловдивчани упорстват за ново начало. “

Благодаря ви за страстта и силата, с които ни заредихте при нашите срещи в тази нелека акция. Аз постоянно съм считал, че това е единственият правилен метод да се прави политика – очи в очи и един до друг с пловдивчани. За да можеш да усетиш, да схванеш по-добре, да вникнеш по-дълбоко в това, което ти споделят хората. Защото очите в никакъв случай не лъжат и непосредствената реакция не може да се скрие. Ето в това постоянно съм вярвал.

В последните няколко дни ни заливат едни социологически изследвания, които се пробват да ни убеждават, че, жестоко казано, към този момент не сме в играта и други отиват на балотаж. Само че вашата социология ни споделя тъкмо противоположното. Е, на кого да повярваме? На спуснатата отнякъде информация или на живия контакт с вас? Мисля, че отговорът самичък се постанова.

Благодаря ви за това, че макар некоректностите на предизборната акция, вие не изгубихте религия, че Пловдив най-сетне ще тръгне напред. Да, ние ще освободим ръчната спирачка, която спъна града ни преди 12 години и ще го надигнем още веднъж на крайници. Защото най-отговорно одобряваме това за персонална задача. Но задача, на която вие ни пращате. И по тази причина сме длъжни да я осъществим.

Това не е празно заричане. Имаме сериозен опит и към този момент сме го правили. Макар да прозвучи нескромно, само че ние сме нещо като отряд за бързо реагиране при рецесия. Няма да ви напомням интервала 2007 – 2011. Но пък с горделивост ще кажа, че и тогава стабилизирахме града, поставихме го още веднъж в релсите, от които други го бяха извадили и го насочихме в вярната посока. Това тестване не сме го желали, само че такива бяха изискванията. Пловдив имаше потребност от грижа и доброжелателност, от администрация, която да му върне силата и достолепието.

Днес още веднъж е подобен ден. Древният ни град, който ни е дал всичко, и който ни прави толкоз специфични и разнообразни от останалите, още веднъж избавително се нуждае от хората си, от огромните им сърца и неотстъпчив дух . Огледайте се и няма по какъв начин да не го усетите. Пловдив ни зове и изисква от нас най-накрая да реагираме по-остро, малко да се стреснем, да задействаме инстинктите си за самозапазване и да му подадем ръка в тази сложна стъпка към новото начало. А Пловдив заслужава. Защото го обичаме и тъй като няма друго такова място под небето. Нашият дом. Само две думи са, само че съдържат целия смисъл на света.

Нека да постъпим, както сърцето ни подсказва. В неделя, на 29 октомври, вие ще решите ориста и бъдещето на нашия дом. Бъдете мъдри, виновни, само че и дръзки. За гъби в гората ще можете да отидете и в понеделник. Но до урните би трябвало да отидем в неделя, след това ще е късно. И в това е смисълът на демокрацията. Да имаш правото самичък да определяш. И да не оставяш ориста си в ръцете на различен, това пък е смисълът на свободата. Трябва да излезете и да гласувате. Не тъй като аз ви го споделям. А тъй като бъдещето на Пловдив го изисква и зависи от това.

С Вас и Божията помощ напред към успеха!

За Славчо Атанасов и претендентите от коалиция “Съединени за Пловдив ” можете да гласувате с номер 68 в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР