Благодаря Ви, че сте тук, че сте отделили от времето

...
Благодаря Ви, че сте тук, че сте отделили от времето
Коментари Харесай

Радина Банкова: Моята кауза е Ловеч!*

" Благодаря Ви, че сте тук, че сте отделили от времето си, с цел да чуете моите и на претендентите за общински съветници от Българска социалистическа партия хрумвания, които имаме и с които ще преследваме една - единствена цел - смяната за Ловеч, както и за останалите обитаеми места в общината ".
Това сподели пред поданици на село Къкрина претендентът за кмет на община Ловеч Радина Банкова. Тя добави, че това може да се случи единствено с поддръжката на всички в общината.
" През последните четири години ръководството на общината е престанало да се интересува от мнението на хората по разнообразни проблеми, без решение са останали и доста от проблемите както на обособени хора, по този начин и на цялата общественост ", сподели още Радина Банкова. Тя разяснява, че по тази причина хората са се отчуждили, по тази причина нямат религия, че може да се случи нещо положително както за общината като цяло, по този начин и на обособените фамилии.

" Специалистите напущат Ловеч, младите не се връщат откакто завършат висшето си образовани е, защото някогашните огромни компании към този момент не работят, а настоящето ръководство не дава положителни условия за развиването на дребния и междинния бизнес - опция за основаване на работа за доста хора . Затова през цялата си акция ще дублирам едно и също - всеки от нас би трябвало да остави на по - назад във времето персоналните си ползи и пристрастия, с цел да се опитаме дружно, всички, да създадем нещо за Ловеч, за всяко едно обитаемо място в общината, колкото и малко да е то ", добави претендентът за кмет.
Радина Банкова подсети на присъстващите, когато гласоподават за нея, да не пропуснат да гласоподават и за листата на претендентите за общински съветници на Българска социалистическа партия с номер 56 , тъй като на всеки кмет му е нужен екип от съидейници, с които да работи, на които да се опре при вземането и осъществяването на разнообразни решения и политики. " Само по този начин хората от всяко село ще оказват помощ и на себе си при разрешаването на разнообразни проблеми в обитаемото място, свързани най - постоянно с поддържането на уличната мрежа, водоснабдяването, сметосъбирането и други битови услуги ", заключи Банкова.
Жителите на селото споделиха, че от години се " позакърпват " улиците в центъра на Къкрина, а за другите не се и мисли за ремонт , който е належащ. На доста места след ремонт на остарелия тръбопровод улиците се оставят разкопани в продължение на месеци.
След срещата с поданици на Къкрина, Радина Банкова беседва и с живеещите в село Брестово. Тя сподели, че е бизнесмен и началник на фамилната си компания в продължение на 25 години и по този начин се усеща готова, с цел да поеме отговорността за влизане в една нова област за работа, каквато е общината. По думите й единствено един равнодушен човек може да одобри за обикновено, че Ловеч е на последно място сега измежду регионалните градове в страната по икономическо развиване и в случай че по този начин продължат нещата още няколко години, градът ще бъде премахнат изцяло.
" Аз не се тревожа от компликации, толкоз доста съм преодоляла по пътя си, с цел да доближи дотук, значимото е да се подхващат бързи ограничения, които ще доведат до по този начин мечтаните от мен промени, от моите съидейници, от общинската организация на Българска социалистическа партия в Ловеч, която издигна кандидатурата ми за кмет ", съобщи Радина Банкова. Тя бе безапелационна, че не може един град с толкоз естествени дадености и с толкоз културни и исторически монументи да бъде оставен да се разпадне. Според нея изключително внимание би трябвало да се отдели на опазването на здравето, с цел да може болничното заведение в града да не бъде затворена, да се търси връзката сред обучение и бизнес по този начин,че млади експерти да постъпват на работа в града. " Не на последно място - да бъде формиран спешен проект за развиването на дребния и междинния бизнес в общината, с осъществяването на който ще стартират и първите крачки към сполучливо възкръсване на града и възобновяване на положителните му позиции през предишните години. Успешен ли е бизнесът, сполучливи ще бъдат и останалите области от развиването на обществото, най - към този момент обществените услуги за популацията ", безапелационна бе Радина Банкова.
В диалога бяха коментирани проблемите на селото - потребността от почистването на улиците от надвисналите клони на дърветата , по - прецизното съблюдаване на графика за сметоизвозването. Хората от Брестово желаеха Радина Банкова да им обещае, че като стане кмет няма да назначава сама кметския наместник за селото, а ще се върне при тях, с цел да го изберат дружно. Само по този начин съгласно тях ще се подсигурява, че определеният от тях кметски наместник ще се отзовава на грижите и проблемите им.
*Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019
 *Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР