Благодаря ви, че преди шест месеца проявихте смелост, а може

...
Благодаря ви, че преди шест месеца проявихте смелост, а може
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Водихме битки да върнем държавата на хората

Благодаря ви, че преди шест месеца проявихте храброст, а може би и доза неблагоразумие, когато приехте да сте министри и да се откажете от правото си на персонално успокоение. С тези думи се обърна към министрите служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. при започване на днешното държавно съвещание, съобщи кореспондент на.

Въпреки сериозните нападки, провокациите и проблемите, показахте здрави нерви в борбите, които водихме, с цел да върнем страната на хората. Защото страната принадлежи на хората, а най-добре ръководи този, който е подготвен да се раздели с властта във всеки момент. Държавата не е за частно прилагане, държавата е на хората, съобщи Донев.

Във всичките си дейности се ръководихме от Конституцията и законите на Република България и от интерeсите на българските жители. Това е последното ни съвещание за този мандат – да свършим още малко потребна работа за хората на България, сподели още министър-председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР