Благодаря сърдечно на всички, които ни подкрепиха в първи тур

...
Благодаря сърдечно на всички, които ни подкрепиха в първи тур
Коментари Харесай

Огнян Ценков: Продължаваме да бъдем искрени в делата и в обещанията

Благодаря сърдечно на всички, които ни поддържаха в първи тур на Местни избори 2019. Влизаме първи по резултат в балотажа за кмет на община Видин. Бяхме и ще продължим да бъдем откровени и в делата, и в обещанията си. Вярвам, че ще получим доверието ви в балотажа на 3 ноември. С тези думи претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков изрази своята признателност към всички гласоподаватели, подкрепили претендентите на политическа партия ГЕРБ в локалните избори.

„ Поздравления за Десислава Иванова, която завоюва изборите в село Капитановци с над 91,35 %! Поздравления за Красимира Стефанова, с която с. Бела Рада потегля в нова посока! Надпреварата не престават Ирена Иванова за с. Гомотарци, Тихомир Цветанов за с. Кутово, Владимир Вълчов за с. Сланотрън, Адриана Асенова за с. Покрайна и Венцислав Кирилов за с. Буковец. Благодарности за всички от екипа на ГЕРБ-Видин, които се изправиха против операции и внушения, и демонстрираха какво значи екипен дух и мощ ”, сподели още Огнян Ценков.

Той уточни, че ОИК - Видин публично е оповестила имената на определените общински съветници за мандат 2019 - 2023г. „ 12 мандата в общинския съвет и най - добър резултат в проценти за Политическа партия ГЕРБ - Видин - 31,7%. За съпоставяне, през 2007 година при първото присъединяване на ГЕРБ в избори за локална власт, получаваме в проценти 30,57 от общия брой дали своят вот. През 2011г. процентът ни е 24, 62. През 2015г. - 20,90. Поздравявам новоизбраните общински съветници, на които следва да положат клетва във всичките си дейности да се управляват от ползите на жителите от община Видин и да работят за тяхното благополучие. Високият резултат на нашия тим се дължи на позитивната акция и на извънредно мощната листа на Политическа партия ГЕРБ за тези избори. Радвам се, че измежду 12-те определени общински съветници на Политическа партия ГЕРБ, четирима са на възраст под 35 години - Стефан Ванчев, Калин Каменов, Десислава Димитрова и Тихомир Станчев. Много постоянно приказваме за нуждата младежите да имат действително присъединяване в ръководството, само че това остава най-вече на думи. В действителността се получава следното - старите играчи се афишират за нови лица. Горд съм, че за ГЕРБ - Видин това предписание не важи. Желая сполучлив мандат на всички 33-ма новоизбрани общински съветници ”, съобщи претендентът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР