Благодаря на всички за съчувствието по проблема със съдействието за

...
Благодаря на всички за съчувствието по проблема със съдействието за
Коментари Харесай

Посланик Панайотов: Синът ми се прибира в София, инцидентът се дължи на неграмотност от страна на служителите на „Луфтханза”

„ Благодаря на всички за съчувствието по казуса със съдействието за 12-годишния ми наследник по време на полета му през Франкфурт за София. Признателен съм за готовността на толкоз доста хора да поддържат един обезпокоен татко ”, написа посланикът ни в Съединени американски щати Георги Панайотов. Повод стана отводът на „ Луфтханза ” на декларираната от него услуга „ придружаване на малолетен пасажер ” за сина му Тео, с аргумента, че България е част от Руската федерация.

„ Както писах, екипажът на самолета е оказал помощ на Тео да стигне до самолета за България и сега той чака да се прибере вкъщи ”, прибавя дипломатът.

„ Даденото от самолетната компания пояснение, че услугата „ придружаване на малолетен пасажер ” е анулирана, тъй като България е част от Русия, е неуместно и скандално, само че нямам никакво желание да диря обезщетение. Със сигурност обаче ще желая пояснение. Благодаря и за интереса от страна на медиите, само че по този случай избирам да нямам медийни участия ”, декларира посланикът ни.

Той изрази вяра да не се стига повече до сходни обстановки

„ За мен няма подозрение, че случаят се дължи на неграмотност/ полуграмотност/ безхаберие. Което е доста неприятно, само че не е трагично, камо ли пък трагично. Дано Тео го схване като житейска закалка и нека да не се случва на никого!

И единствено две думи към тези, които, даже в този случай, не съумяха да надмогнат злобата, била тя персонална или на политическа основа – пробвайте се да бъдете положителни, да бъдете умни, колкото и да е мъчно, пробвайте се да бъдете съпричастни към тези, които са в неволя. И погледнете по-далеч от носа си. Светът е огромен и забавен ”, написа дипломат Панайотов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР