„Благодаря на всички за изключителната подкрепа! Надявам се да не

...
„Благодаря на всички за изключителната подкрепа! Надявам се да не
Коментари Харесай

Калина Митева извън Топ 30 на Мис Свят

„ Благодаря на всички за изключителната поддръжка! Надявам се да не съм Ви разочаровала! “. Това написа Калина Митева във Facebook след края на Мис Свят. Тя не можа да влезе в Топ 30 на хубавиците, които отидоха на финала на влиятелния конкурс за хубост.

Българката, която прекара един месец в Саня, остров Хайнан, съумя да завоюва две челни места в Топ 20 на предварителните финали на #MissWorldTalentShow с помощта на своя танц, както и #HeadtoHeadChallenge с идеята си за деца в приемни фамилии.

Калина Митева показа българските национални танци, обичаи и традиции в Китай. „ Този един месец прекаран тук, на остров Хайнан ме накара да се замисля какъв брой прелестна страна имаме. Имах достойнството да се срещна с девойки от целия свят, които ме накараха да се гордея още повече, че съм Българка. С наслаждение им описах за четирите ни сезона, за невероятните ни ски курорти, за златното ни Черноморие, за високите ни планини, реки и минерални извори, за дългогодишната ни история и културно завещание. Пренесох ги и в долината на розите като подарих на всяка една от тях българско мускалче “, разяснява още тя в обществената мрежа.

Победителка на 68-ото издание на състезанието стана 26-годишната Ванеса Леон от Мексико. Тя пребори конкуренция от 118 страни от целия свят.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР