Благодаря на всички, които гласуваха за промяната. Благодаря за усилията,

...
Благодаря на всички, които гласуваха за промяната. Благодаря за усилията,
Коментари Харесай

Манолова: Ще се боря със същия хъс и следващата седмица

Благодаря на всички, които гласоподаваха за смяната. Благодаря за напъните, благодаря за смелостта. Това сподели претендентът за кмет на София Мая Манолова, която отива на балотаж против Йорданка Фандъкова.

Днес София сподели, че желае смяна, само че ни би трябвало воля. Още една седмица, в която жителите да покажем, че можем да се обединим, че можем да бъдем над партийните си пристрастия, съобщи Манолова.

Поздравявам и другите претенденти на смяната, те са почтени хора, които се защитаваха макар ударите, които им нанесе властта, уточни Манолова.

Според нея резултатите през днешния ден са посочили, че корупцията може да бъде спряна. Можем да спрем мръсния въздух в ръководството и на улицата, сподели Манолова.

Нужни са доста сили, нужни са силите на всички, с цел да се оправим с лъжите, кражбите. София няма потребност от заслон. Гражданите желаят персони, които могат да носят отговорност. Пробивът е изработен.

В София ще има балотаж. Аз съзнавам отговорността, която ми разпорежда вотът на хората, със същия хъс, с който се борих до момента, ще не преставам да се боря и в идната седмица. Предстои да изберем сред диктата и демокрацията. София значи мъдрост, заключи Мая Манолова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР