Благодаря на всички институции, които реагираха бързо. Предвид създалата се

...
Благодаря на всички институции, които реагираха бързо. Предвид създалата се
Коментари Харесай

Томислав Дончев за истерията с децата: Всякакви глупости съм виждал, но това мина всички граници

Благодаря на всички институции, които реагираха бързо. Предвид създалата се обстановка, беше сторено всичко, с цел да се възстановява обстановката. Занятието, което практикувам, ме е предиздвикало да не съм толкоз сензитивен – слушал съм всевъзможни нелепости. Не знам обаче по какъв начин може образовани хора да ме питат "Ще ми лишават ли детето, в случай че нямам кола " или "Ще ми лишават ли детето, в случай че пуша ". Това сподели на брифинг в Министерски съвет вицепремиерът Томислав Дончев във връзка суматохата в няколко града, при която родители опразниха учебни заведения поради клюки, че ще им бъдат отнети децата.

Това има всички белези на всеобща нервност. Това не се случва от самосебе си, това е добре проведено. И не, не сме го проспали, следим го от няколко емсеца, в това число и със службите. Това е доста добре режисирано мероприятие, организрано в обществените мрежи. И различен път са опитвали – като да вземем за пример да се пускат клюки, че се пускат токсини от самолети, само че този път е сполучливо, тъй като българинът е доста сензитивен за децата си – "Торбалан идва през нощта и взема децата ". Защо да ги взеамаме, какво да ги вършим? Трябва да да успокоим хората, в тази ситуация става дума за ирационални страсти. Когато един-двама твои близки ти кажат нещо, не можем да разчитаме всеки да търси информация и публични позиции в медиите, съобщи Дончев.

Намираме се в предизборна обстановка и опитът ме е научил да бъда доста сензитивен към всичко, кеото се случва в такава обстановка. Всичко има граници. Всякакви нелепости съм виждал, само че това мина всички граници. Това има за цел да държи хората в съмнения, суматоха и боязън, а това към този момент не е политически въпрос, разяснява вицепремиерът, като прикани медиите да оказват помощ истината по случая да излезе нескрито.

Има и външни, и вътрешни фактори, които организарит това. Със сигурност има присъединяване на пастори в проблематичните региони. Надявам се, откакто службите си приключат работата, и останалото да бъде обявено, съобщи Томислав Дончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР