Благодаря на всички институции и колеги, които имат реакции при

...
Благодаря на всички институции и колеги, които имат реакции при
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: За първи път се проведе толкова мащабно учение за бедствия и аварии

Благодаря на всички институции и сътрудници, които имат реакции при рецесии от всякакво естество. Столична община има проекти за реакция при разнообразни бедствия и повреди. Част от плановите повреди сме проигравали и до момента, само че за първи път се състоя огромно обучение от подобен вид. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила на брифинг за компютърно подпомаганото обучение „ Съвместни старания “, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Учението беше квалифицирано съществено. Никой не е застрахован, а да вземем за пример земетресенията водят до пожари, наводнения и доста други. Тези повреди могат да доведат до разнообразни рецесии. На първо място би трябвало да запазим живота на хората. От там нататък стартира съгласуваност с всички служби ", съобщи още тя.

"Благодаря на кмета Йорданка Фандъкова за извършеното обучение. През последните години сме подложени на разнообразни бедствия. Това обучение, което е извършено е значимо, защото доста структури вземат участие в подпомагането при бедствия. Преди години единствено армията беше готова. Поддържаме 94 модулни формирования за разнообразни бедствия. Винаги може да се разчита на армията ", това съобщи началникът на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев.

На брифинга участваха още заместник-министър Стефан Балабанов, шефът на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на населението” гл.комисар Николай Николов, началникът на Военната академия генерал-майор Груди Ангелов, представители на министерствата на енергетиката, на околната среда и водите, на образованието и науката, ръководителите на Българската академия на науките и Националното съдружие на общините в Република България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР