Благодаря на всеки, който излезе да подкрепи промяната в нашия

...
Благодаря на всеки, който излезе да подкрепи промяната в нашия
Коментари Харесай

Терзиев: София я чакат по-добри времена, ще бъда кмет на всички софиянци

Благодаря на всеки, който излезе да поддържа смяната в нашия град, смяната на метода, по който се ръководи, благодаря от все сърце. Всеки един от вас е повода ние да сме оптимисти, че София я чакат по-добри времена, сподели новият кмет на София Васил Терзиев, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Поздравихме се с редица изпълнени обещания. Казахме, че ще се борим за кметското място, изпълнихме го, че ще се борим за ново безапелационно посланичество измежду районните кметове, постигнахме го, че ще се борим и за устойчиво посланичество в общинския съвет. Сега следва да покажем, че можем да управляваме почтено и транспарантно. Всеки от нас приема успеха като огромна отговорност. Можем да ви обещаем, че ще работим извънредно отговорно и стимулирано тези 4 година това, което сме дали обещание в действителност да се случи. Да видите, че може да има по-различно ръководство, съобщи Терзиев.

Принципното транспарантно ръководство, за което приказваме, ще го видите, уверен е Терзиев. Ние имаме вяра в хората с огромни фантазии, София да бъде градът на хората с огромни фантазии, който ще даде опция да се осъществят. Тепърва ще се захващаме с огромните неща пред нас. Имаме няколко съществени правилото, постоянно общественият интерес да е по-високо от всичко. Да не се вземат решения в изолираност, а всички заинтригувани страни да намерят вярното решение. Трето, значимо е дейната връзка и след изборите. Искаме хората да повярват, че общината е техен сътрудник и пази техния интерес, акцентира Терзиев. Трябва да е ясно, че парите на софиянци отиват по предопределение. Ще бъда кмет на всички софиянци и тези, които ме поддържаха, и тези, които не ме поддържаха, сподели още Васил Терзиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР