"Благодаря на участниците и екипа, че винаги сме заедно като

...
"Благодаря на участниците и екипа, че винаги сме заедно като
Коментари Харесай

FIKI с втора победа в „Като две капки вода“ сезон 9 - All Stars

"Благодаря на участниците и екипа, че постоянно сме дружно като едно семейство ", показа FIKI, който завоюва обедата за повторно в границите на "„ Като две капки вода “ Сезон 9 – All Stars. Певецът изправи на крайници публиката с наелектризиращата ария на Тина Търнър " “You’re simply the best ".

"Тина Търнър има свръхестествен глас. Днес тя даде изявление, в което показа, че завършва с професионалната си кариера ", описа изпълнителят.

Вечерта беше открита от Къци с пънк осъществяване в ролята на Аврил Лавин. „ Поведението на Майли, която е извънредно провокативна, беше една от най-сложните ми задания. Тя обича себе си и аз би трябвало да се заобичам в нейния облик “, показа Михаела Маринова, която се преобрази в Майли Сайръс с смелост и истински костюми.Френската класика Je ne regrette rien беше изпълнена от Поли Генова, коят остави своя театрален характер за облика на Едит Пиаф.

„ Това беше един от най-хубавите ти облици до този миг! “, безапелационен беше Фънки. Милица си напомни съветския език за осъществяването на екстравагантната украинска звезда Vitas. Впечатляващият театрален пърформанс беше приветстван от пубиката и журито, което беше откровено впечатлено от комбинацията на поп и оперно звучене.

Сцената се трансформира в кадър от Боливуд с появяването на Рафи в облика на индийския реализатор Дарен Менди. Ритмите продължиха с AZIS, който придвижи публиката в едно от емблематичните части на Шакира. „ Смятам, че скоро не си се забавлявал толкоз на облик! “, съобщи Юлиан Вергов. „ Тази ария напявам от дете! Харесвам клипа и паметната сцена с прахосмукачката, показа Софи Маринова, която се завърна онлайн в шоуто. Певицата предизвика усмивки и въодушевление измежду публиката, влизайки в ролята на Фреди Меркюри и парчето, което моли независимост на духа.

Къци ще избира сред Ела Фицджералд и Луис Армстронг, а AZIS ще се върне къ мъжките облици с Атанас Гроргирев и един български рок шлагер. Михаела Маринова ще скочи в Euphoria с Лорийн, а Милица ще бъде Куин Латифа с ролята й в мюзикъла „ Чикаго “. Рафи ще се трансформира във Фил Колинс, а Поли Генова ще бъде Софи Маринова. Самата Софи пък ще се преобрази в Рафи, а спечелилият за вечерта FIKI ще бъде Дейвид Ковърдейл.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете и за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да откриете в " и в

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускайОбратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМитов: Лидерът на партията, спечелила изборите, би трябвало да е претендент за премиерТе са били заселени на острова през 2011 година, с цел да бъде възобновена популацията тамРойтерс: Очаква се източването на водата от резервоарите на авариралата атомна централа да продължи десетилетияКъсно в понеделник бе обявено, че е намерено тялоХората се притесняват, че ще заплащат солени сметки за кубици, които не са консумиралиВластите ускориха ограниченията за сигурност в МинесотаУченик откри огън по полицаиNuance създава технологии за гласово разпознаванеПреди Mercedes да дръпне покривалото от новия модел, дано се върнем към един от най-емблематичните SL модели в историята.Разпоредено е да бъдат подхванати всички противоепидемични меркиДепутатите резервираха минута безмълвие в памет на брачна половинка на английската кралица, а след това приказваха за заслугите муГрози ги глоба от 20 до 50 лвЕскадрените миноносци " Рузвелт " и " Доналд Кук " ще влязат във водите на 14 и 15 априлНадявам се да има устойчиво постоянно държавно управление, сподели държавният ни главаНад 300 пожарникари, 70 коли и хеликоптер са на мястото, като се изпомпва и вода непосредствено от река Нева
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР