Благодаря на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите за ползотворната

...
Благодаря на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите за ползотворната
Коментари Харесай

Атанас Стоянов: Туризмът – Визитната картичка на Сандански

Благодаря на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите за ползотворната ни среща. Споделихме хрумвания, проекти и ангажираност за бъдещето.,това сподели претендентът за кмет на Сандански Атанас Стоянов

Туристическият бранш е един от най-важните за Сандански. Той бе тежко обиден от 2-годишната пандемия и последвалата икономическа рецесия. Съпричастни с този нелек интервал и за облекчение, въведохме редица финансови и административни ограничения, с които подпомогнахме жителите и бизнеса в комплицираната здравна и икономическа конюнктура тогава. И макар провокациите, успяхме да запазим работни места и да отчетем резистентен растеж на осъществените нощувки, вследствие на поредна и целенасочена политика и взаимна работа сред общината и Сдружението.

Работейки в тясно съдействие, утвърдихме Сандански като туристическа дестинация, а получените награди през миналия го удостоверяват.

Благодаря за поддръжката и доверието. Взаимни са. И за напред ще продължим да поддържаме и влагаме в туризма, тъй като той е визитната картичка на Сандански!

Убеден съм, че дружно можем да реализираме още доста! За положителното на Сандански, безапелационен е претендентът за кмет.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР