Благодаря на президента Радев за доверието и оценката на свършеното

...
Благодаря на президента Радев за доверието и оценката на свършеното
Коментари Харесай

Стефан Янев: Държавата не може да си позволи да функционира в перманентна политическа криза

Благодаря на президента Радев за доверието и оценката на свършеното досега от назначения длъжностен кабинет в средата на май. Доверие, което от името на новоназначения длъжностен кабинет, давам обещание да бъде целесъобразно по най-хубавия метод. Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев по време на формалната гала по представянето на новия кабинет.

Благодаря за добре свършената работа на сътрудниците, с които работихме дружно повече от четири месеца.
Новият длъжностен кабинет и неговите отговорности могат да бъдат фокусирани минимум в две съществени посоки – преди всичко организацията на почтени и транспарантни избори, които за следващ път тази година ще бъдат проведени. Изборите са фундаментът на демокрацията и се надявам българските гласоподаватели да бъдат задоволително стимулирани при присъединяване в идните избори, тъй че да имаме ефикасна и градивна настройка на политическото посланичество в българския парламент. Държавата не може да си разреши да действа в перманентна политическа рецесия. Нуждаем се от държавно управление, подкрепено от устойчиво парламентарно посланичество, посочи Янев.

Едновременно с това, идните месеци няма да бъдат леки, не трябва да се заблуждаваме. Ще е належащо да се поставят още повече старания, тъй че проблемите на жителите да бъдат решени по най-хубавия метод и да се ръководят дейно наличните към този момент рецесии, както и да се предотвратяват трендовете за появяването на нови такива, сподели служебният министър председател.

Уверен съм, че идващият длъжностен кабинет ще се оправи с тези тежки провокации и ще постави всички старания ползите на българските жители да бъдат предпазени. Това, което ни стимулира при стъпване в служба, е отговорността. Както за служебния кабинет, който завърши активността си, по този начин и за сегашния, оценката ще бъде дадена от българските жители, обществото е най-справедливият съдник. Ще продължа да работя съзнателно и отговорно в полза на българските жители, съобщи още Янев.
https://www.facebook.com/President.bg/videos/598928671277695
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР