“Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им

...
“Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им
Коментари Харесай

Гешев контраатакува след позицията на US посолството, обеща днес да покаже на България, че няма никой над закона

“Благодаря на сътрудниците ни от Съединените щати и посолството им в България за поддръжката за върховенството на закона и безкомпромисните дейности на Прокуратурата.

Наистина – никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем на всички българи за следващ път! ”, написа в профила си в Twitter основният прокурор Иван Гешев.

Припомняме, че в обява в страницата си във Facebook нощес посолството на Съединени американски щати поддържа митингите в страната и нападна премиера Борисов и основния прокурор - Гешев. Явно вторият взима нападката за хвалба. Вижте какво написаха от US посолството през вчерашния ден:

Правото на спокойно събиране е съществена демократична полезност. Демонстрациите и митингите са знак за цветущо и витално гражданско общество. Мирните митинги са играли основна роля в 244-годишната народна власт на Съединените щати. Всяка нация заслужава правосъдна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние поддържаме българския народ в устрема му за повишение на доверието в демократичната система и поощряване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР