Благодаря на опозицията, че днес, заедно с останалите парламентарни групи,

...
Благодаря на опозицията, че днес, заедно с останалите парламентарни групи,
Коментари Харесай

Цветанов: Защитихме позицията на България да не приема обратно бежанци

Благодаря на опозицията, че през днешния ден, дружно с останалите парламентарни групи, подкрепихме държавното управление в лицето на Бойко Борисов, което отстоя на последното съвещание на Европейския съвет на 28 юни решението България да не приема назад бежанци и да не подписва двустранни съглашения в тази посока. Това написа ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в профила си в обществената мрежа Фейсбук.

" С днешното решение на Народното събрание още един път защитихме позицията на България, която Бойко Борисов отстоява от дълго време ", разяснява Цветанов.
Припомняме, че през днешния ден (7 юли) Народното събрание задължи Министерски съвет да не подписва двустранни съглашения за назад приемане на мигранти. " За " гласоподаваха 177 депутати, " Против " - 0, " Въздържали се " - 0. Това стана след съвещание на ръководителите на парламентарните групи по предложение на Българска социалистическа партия. Парламентът също по този начин задължи държавното управление да внесе в Народното събрание общо решение по въросите за миграцията и в период до 30 септември кабинетът да показа пред депутатите предложение за промяна на Дъблинската система за банкет на бежанци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР