Благодаря на мистър Юнкер, че нагледно доказа спешната нужда от

...
Благодаря на мистър Юнкер, че нагледно доказа спешната нужда от
Коментари Харесай

Разстрел От Упор! Бареков Извади Тежката Картечница И Попиля Най-Лютия Си Опонент!

" Благодаря на мистър Юнкер, че образно потвърди незабавната потребност от промени в брюкселската партокрация. Този благородник на духа фриволно разкри цялата безотговорна, разгулна и неограничена власт на служителите в Европейски Съюз, които никой от нас не е избирал ", написа Бареков във Facebook.

" Ние даже не познаваме 50 000 скъпоплатена войска, която стои зад тила му. Разбира се, двама постоянно са до него и го държат за ръцете, с цел да не стане пакост. И добре, че беше шкембето на Порошенко, че другояче дядо Юнкер щяха да го подвигат от улицата като приблизително статистически селски алкохолик пред хоремага.

Ние, консерваторите от ЕКР, сме най-големите политически съперници на Юнкер и брюкселската аристокрация. Искаме дълбоки промени и рязане на чиновнически брюкселски глави. Драстично редуциране на администрацията. Връщане на властта назад на гласоподавателите посредством усилване законодателната активност на Европарламента за сметка на ограничение на правата на Европейската комисия. В противоположен случай ще продължат да ни ръководят хора, които не познаваме, не сме дали своят вот за тях и не носят никаква отговорност пред никого различен с изключение на пред директните си чиновнически началници и подмолни брюкселски кръгове по ползи - лобисти, Г*й дружинки, соросоидни тинктанкове и тям сходни ", показва Бареков.

" Като за начало предлагам една резолюция на Екологичен потенциал, която да предложи (само това можем) на Комисията да ограничи шампейна в работно време на директния си шеф. Да спрем най-малко да се излагаме пред чужденците - Тръмп, Порошенко, Ердоган ", написа в умозаключение евродепутатът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР