„Благодаря на кмета Иван Тотев за възможността заключителният турнир от

...
„Благодаря на кмета Иван Тотев за възможността заключителният турнир от
Коментари Харесай

Данчо Лазаров: Отборът ни вече добива облик


„ Благодаря на кмета Иван Тотев за опцията заключителният шампионат от Лигата на нациите да се организира в Пловдив, както и за поддръжката, която получихме. Градът за пръв път ще одобри Волейболна лига на нациите и то при мъжете. Убеден съм, че нашият тим ще покаже положителни игри против мощни съперници, каквито са Съединени американски щати, един от водачите в класирането Иран и Сърбия. Очаквам доста мощна поддръжка от публиката в тези доста значими срещи “, съобщи президентът на Българската федерация по волейбол инж. Данчо Лазаров на публична конференция в Пловдив.

Той акцентира, че билетите са извънредно налични. Пакетни пропуски за трите дни има и за 25 лева, против което почитателите получават опция да следят 6 мача сред звезди на международния мъжки волейбол.

„ Именно с помощта на Община Пловдив успяхме да реализираме този невисок предел на цените на билетите. Всеки, който желае да гледа волейбол на международно равнище, може да поддържа нашите момчета в залата. Отборът ни към този момент добива образ и подготвеност за присъединяване в Олимпийската подготовка “, сподели Лазаров.
Президентът на Българската федерация по волейбол благодари особено за съдействието и на министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

„ Не би трябвало да забравяме и мощната поддръжка на страната и Министерството на младежта и спорта, с помощта на която получихме опцията да бъдем една от четирите страни, получили правото да провеждат втори шампионат от Лигата на нациите “, добави Лазаров.

Билетите за мачовете в Пловдив са в продажба онлайн на ticketportal.bg, както и в партньорската мрежа – в OMV, книжарници Booktrading, Office 1 Superstore. Пропуските са разграничени на три категории по отношение на местата в залата, а цените им са по 10, 15 и 20 лв. дневно. Пакетните билети включват всички мачове от трите дни на шампионата и са на цени от 25, 40 и 50 лв..


В Пловдив билети се продават и на касата на Дом на културата. А в дните на мачовете (28, 29 и 30 юни) почитателите ще могат да закупят билет и на касата на „ Колодрума “, която ще е отворена от 14 часа.
Първите мачове стартират в 17 часа, а вторите - в 20,40 часа. Българският народен тим играе постоянно от 20,40 часа - в петък против Съединени американски щати, в събота против Иран и в неделя против Сърбия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР