„Благодаря на играчите за себераздаването. На полувремето казах, че можем

...
„Благодаря на играчите за себераздаването. На полувремето казах, че можем
Коментари Харесай

Станислав Генчев е доволен от победата

„ Благодаря на играчите за себераздаването. На полувремето споделих, че можем да вкараме няколко гола, те разкриха същинския си капацитет и успеха пристигна. Надявам се да демонстрираме все по-добри игри и да разкриваме същинския си капацитет. След като поведохме, ЦСКА се разкриха в отбрана и нещата ни се получиха. Начинът, по който играехме през първата част, ни даваше убеденост, че ще успеем да обърнем мача, както и стана. Целта ни е да излезем от групата. Имаме сили за реванш с Ференцварош. Работя тимът да извърши задачите си, не мога да кажа дали това е моят миг или не е “, сподели Генчев. Както е известно той се води краткотраен треньор на разградчани.

„ Те вкараха един гол от статично състояние. Ние нямахме единствено шанс, а показахме добра игра. Изиграхме доста добър мач. Нямаше да е изненада, в случай че бяхме вкарали 6-7 гола “, разгласи Марселиньо.

„ Не чаках такава победа, само че щом се получи, значи си вършим работата. Те разчитаха единствено на единоборства, на грубата игра, и това ни оказа помощ да бием “, сподели бранителят Антон Недялков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР