Благодаря на хората, които гласуваха за мен - близо 170

...
Благодаря на хората, които гласуваха за мен - близо 170
Коментари Харесай

Манолова счита, че разликата между нея и Фандъкова е по-малко от 3%

Благодаря на хората, които гласоподаваха за мен - близо 170 000 души. Благодаря на всички, които гласоподаваха по съвест, останалите знаят какъв брой коства съвестта. Благодаря на всички, които се изправиха в борба за достолепието си. Това съобщи претендентът за кмет на София Мая Манолова в първия си коментар след предварителните резултати от балотажа в столицата.
По думите на Манолова съгласно паралелното броене, което прави нейният щаб, разликата е под 3% по отношение на Йорданка Фандъкова.
Що се отнася до моето присъединяване в тази акция, в действителност дадох всичко от себе си в една сложна, жестока и нечестна акция, разяснява още Манолова. Подкрепата на хората бе по-важна от операциите, сподели още тя.
Не ме е боязън от загубата, от принудата, от директните закани, от силовото реализиране на резултат. Страх ме е от думите: " Нищо не мога да направя ". Това е действителната обстановка в страната - безобразно и безнаказано пазаруване на гласове. Безнаказано за ръководещата партия ГЕРБ. Видяхме по какъв начин правоохранителните органи работят селективно, акцентира Манолова.
Според нея София е посочила, че може да се сплоти - всички демократично настроени жители са си подали ръка и са преодолели разликите. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР