"Благодаря на футболистите, които са гласували за мене, на нашия

...
"Благодаря на футболистите, които са гласували за мене, на нашия
Коментари Харесай

Неделев: Ако няма оферта от чужбина, ще остана в Ботев

"Благодаря на футболистите, които са дали своят вот за мене, на нашия тим и на треньора ни. Без тях нямаше по какъв начин да печеля тази премия. Сега се надявам положителните дни за мене да продължат в идващите две седмици с две победи за националния тим. И да продължим да се развиваме ", съобщи Тодор Неделев, който за втора поредна година беше определен за номер 1 в българското състезание при избор на другите професионални футболисти.

Тази премия е втора поредна за него, откакто и през предишния сезон заслужи доверието.

"На клубно равнище се надявам да си следваме задачите с Ботев и да бъдем още по-добри като тим. За мене това самопризнание е по-сладко даже от футболист на годината, тъй като е избор на сътрудниците във втора поредна година ", съобщи още Неделев и добави:

"След този пестник, който получихме на финала за Купата, имах потребност от едно такова самопризнание. На този стадий няма оферта за мене. И в случай че няма такава от чужбина, ще си остана в Ботев Пловдив. "

"По принцип всеки се усеща добре на своето си място. Но в случай че пристигна действително предложение извън, е време да опитам още веднъж шанса си зад граница ", показа Тодор Неделев. /БТА

Тодор Неделев стана "Футболист на футболистите "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР