Благодаря човешки на хората - разбрах колко много ме уважават.

...
Благодаря човешки на хората - разбрах колко много ме уважават.
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Трябва да наблегнем на имунизацията

Благодаря човешки на хората - разбрах какъв брой доста ме почитат. Искам да се поклоня пред сътрудниците, тъй като станаха малко небрежно нещата, само че по-добър колектив за тези 140 години в Националния център по заразни и паразитни заболявания не е имало. Това съобщи изненадващо пенсионираният дълготраен шеф на Центъра проф. пред Българска национална телевизия.
Нищо трагично и трагично не е станало. Дай Боже, всеки по този начин да го изпратят. Молбата ми към сътрудниците е, че към този момент демонстрираха своето отношение, няма потребност да упорстват, съобщи още проф. Кантарджиев.
 Ангел Кунчев разяснява пенсионирането на проф. Кантарджиев Ангел Кунчев разяснява пенсионирането на проф. Кантарджиев
Главният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев разяснява нестихващите митинги в отбрана на пенсионирането на проф. Тодор Кантард...
Искам да заявявам, че имам доста позитивно отношение към пациентски организации и предпочитание да се провеждат хора, уточни професорът по отношение на опита на здравния министър Стойчо Кацаров в пациентските организации.
Няма засегнатост, няма оскърбление. Просто не желая да дотягам на хората. Аз съм си аз, аз съм си доктор. След време ще реша, не желая да занимавам обществото с визия за бъдещи проекти, добави професорът.
Мисля, че доста хора, които замисляха моето премахване, в този момент съжаляват, счита проф. Кантарджиев. Сега настана едно такова време, че в случай че не си застрашен от премахване, значи си никой, добави той.
Преди десетина години беше същата обстановка с морбили, каквото е в този момент с ковид. Купуваха се ваксини, подаряваха се на прилежащи страни и в този миг стана една зараза - за жалост 24 дечица умряха. И в този момент какво стана - министърът стартира да търси тези, които видяхте какво направиха, разяснява проф. Кантарджиев.
 Д-р Стойчо Кацаров: Не са жертви тези, които са стояли на държавната трапеза, жертвите са други (ВИДЕО) Д-р Стойчо Кацаров: Не са жертви тези, които са стояли на държавната трапеза, жертвите са други (ВИДЕО)
" Не обичам да приказвам. Предпочитам дейностите ми да го вършат вместо мен, само че съм провокиран да направя това изказване поради събитията...
Слава Богу, че имаше политици, които можеха с рецесии да се оправят. Помните пролетта на 2020 какво стана в Испания, в Италия, в Западна Европа. Да благодарим на Господ, че минахме по този начин в България, добави професорът.
Той е безапелационен, че би трябвало да се акцентира на имунизацията в страната и насочването към възрастни и трудноподвижни хора са верни.
Преди всяко излизане пред медиите - 1-2 часа са разногласия и не постоянно специалистите сме били на едно мнение, разяснява професорът по отношение на брифингите на НОЩ, които се организираха постоянно всяка седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР