Благодаря, че се отзовахте на поканата ни по повод 24-ти

...
Благодаря, че се отзовахте на поканата ни по повод 24-ти
Коментари Харесай

Нинова отправи горещ апел

Благодаря, че се отзовахте на поканата ни във връзка 24-ти май, празникът на българската книжовност и просвета, на който ден отдаваме респект на братята Кирил и Методий за просветителското им дело, само че показваме и почитание към вас за това, че сте продължители на просвещението. Да се посветиш на духовността,науката и културата е в най-висша степен родолюбива задача. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на годишната среща с представителите на културата във връзка 24 май, проведена от левицата.
" За България и запазване на българщината ми е думата през днешния ден. Може би най-голяма респект ще отдадем на братята, в случай че запазим чистотата на езика си,силата на книгата и свободата на словото, сподели Корнелия Нинова. Знаем, че сте разочаровани от отношението към вас в последните години, само че разочарованието от политиците не трябва да понижава любовта към отечеството ", прикани ръководителят на Българска социалистическа партия.

Тя означи, че би трябвало да продължи битката за % българска музика, български филми и просвета да участват в радиата и малките екрани.
„ Нещо, което ние започнахме и за което имаме потребност от вашата поддръжка, да го продължим. Нека дружно да продължим работата по въвеждане на културния чек. Една самодейност, която подехме и която обезпечава на младежите достъп до българска просвета ", акцентира тя.

Нинова се разгласи против подмяната на българщината, против изваждането на великите имена от българските учебници.

Председателят на Българска социалистическа партия благодари и на тези, които са застанали против Истанбулската спогодба. " Благодаря ви, тъй като това също е изпитание за опазване на добродетелност, на фамилни и християнски полезности. Тази борба не е завършила, тя занапред следва. Нека дружно браним тези полезности, както го правихме до момента ", сподели също Корнелия Нинова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР