Благодаря, че направихте този подарък за мен и перничани навръх

...
Благодаря, че направихте този подарък за мен и перничани навръх
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Благодаря, г-н премиер!

Благодаря, че направихте този подарък за мен и перничани точно на рождения ми ден. Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров след срещата си с министър-председателя Бойко Борисов по отношение на водната рецесия в миньорския град.

"Догодина Перник ще осъществя и повсеместен воден план за 120 млн. лв., след който ще има чисто нови пречиствателни станции и довеждащи водопроводи и нова ВиК мрежа. Това не е правено през последните 70 години. Така че това е най-големият подарък, който можеха да получат перничани в днешния ден. Благодаря, господин премиер'', сподели в умозаключение Владимиров.

По-късно пред публицисти икономическият министър Емил Караниколов посочи, че в северния град акцията е по отношение на ръководството на отпадъците.

Той изрази вяра, че режимът в Перник ще бъде анулиран в края на януари при дебит сред 400 и 900 литра в секунда (в момента е под 200 - б.р.), като за задачата следва тежка работа - с влизане на подготвени експерти в пещери, цялостни с вода, както и сондажи в региона на самия язовир, които би трябвало да се вършат деликатно, с цел да не бъде наранена екосистемата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР