Благодарствено писмо за действия на полицейски служител е получено в

...
Благодарствено писмо за действия на полицейски служител е получено в
Коментари Харесай

Полицай трогна с постъпка, не му е за първи път

 Благодарствено писмо за дейности на полицейски чиновник е получено в ОДМВР- Шумен. 

В него шуменецът Красимир Веселинов разказва по какъв начин изгубил чанта с персонални документи, мобилен телефон, парична сума и ключове, и че чантата му е открита и върната от служител на реда Митев.

Чантата от полицейският чиновник намерил малко след 9 часа в съботния ден. " Беше на пътното платно на ул. “Съединение “, малко преди пресечката с улица " Тетово “. Взех я, видях че има мобилен телефон, портфейл, персонални и фирмени документи, дебитни карти и ключове. Отидох незабавно на адреса, с цел да я предам на притежателя. Нямаше го, отвори ми жена. Направих информация посредством оперативния дежурен на полицията дали са в родствена връзка и едвам тогава я предадох ", изяснява служител на реда Митев.

Това е петата ми чанта, която намирам и връщам, а особено на това място- втора. Не считам, че съм направил нещо извънредно. Така, съгласно мен, би постъпил всеки, добавя полицейският чиновник

" Действията му са израз на доброта и достойнство, за което още един път благодаря на служител на реда Митев “- приключва писмото си Красимир Веселинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР