Благодарна пациентка изненада със специални торти екипа на Хирургично отделение

...
Благодарна пациентка изненада със специални торти екипа на Хирургично отделение
Коментари Харесай

Благодарна пациентка с трогващ жест към д-р Гергана Вълева о...

Благодарна пациентка изненада със специфични торти екипа на Хирургично поделение на МБАЛ-Пазарджик. 34-годишната жена от Паталеница е оперирана на 3 ноември от доктор Гергана Вълева. Затова едната торта получи тя, а другата е за сътрудниците и от отделението, които са се грижили за болната при престоя и в болничното заведение. Посланието към лекарите в отделението е да са здрави и със своите златни ръце да оказват помощ на още доста пациенти, които се нуждаят от хирургично лекуване. С вкусните торти Желязка Дамянова желае да подслади напрегнатия работен ден на работещите в Хирургично поделение.
Жената трогна доктор Вълева и с ръчно направена гривна с нейното име, която са измайсторили с детето й. Желязка е написала в своята благодарствена картичка, че това е дребен подарък, който подарява от сърце.
„ Благодаря за отношението, за метода по който карате хората да се усмихват, а точно през вашата усмивка. Бъдете и останете същия прелестен човек и доктор! “, написа с признателност Желязка Дамянова. А благия жест просълзи доктор Гергана Вълева, която показа, че рядко някой пациент съумява да ги изненада толкоз прелестно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР