Благодарих публично на ГЕРБ, че направиха този жест да отложат

...
Благодарих публично на ГЕРБ, че направиха този жест да отложат
Коментари Харесай

Волен Сидеров Е Категоричен По Въпроса, Който Вълнува Цяла България! Аз Някой Път Сравнявам Ес Със Съветския Съюз, Само Че Разликата Е, Че

Благодарих обществено на ГЕРБ, че направиха този жест да отсрочат конвенцията, да се направи един публичен диалог “, добави Сидеров. „ Виждате, че разногласията и разгорещената полемика не престават, и това е хубаво и добре. Аз някой път съпоставям Европейски Съюз със Съветския съюз, единствено че разликата е, че преди не можеше да се дискутира от директивите от Москва, в този момент най-малко може да си дискутира, да има публично мнение " за " и " срещу ".

Така, че могат да се убедят и в някакъв миг да кажат: в действителност причините на тези съперници, вашите, на патриотите и на другите са правилни и в този момент не му е времето на тази спогодба “, сподели Сидеров. „ Имаме си закони, самото принуждение е задоволително визирано в българските наказателни закони и нямаме потребност от спомагателни конвенции, които да концентрират върху тъкмо избран тип принуждение.

Насилието върху дами, деца, мъже, домашното принуждение се обгръща от българския Наказателен кодекс. В Европарламента и в Европа като цяло има такива течения, които натискат, тласкат да бъдат признати еднополови бракове “, добави той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР