благодари на феновете след мача с . Двубоят се игра

...
благодари на феновете след мача с . Двубоят се игра
Коментари Харесай

ПФК Локомотив към феновете: Цял свят видя уникалната ви подкрепа

благодари на почитателите след мача с. Двубоят се игра пред празни трибуни, само че почитателите бяха на метри от стадиона и футболистите усещаха поддръжката на своите последователи. Ето какво написаха от клуба:

" Уважаеми локомотивци,

Измина следващата европейска вечер, изпълнена с доста страсти и безредици. Вечер, в която Локомотив накара целия свят да приказва за извънредно мощното и почтено показване на момчетата на. " Черно-белите " оставиха сърцата и душата си на терена и накараха всички да мечтаят в отстраняването на Тотнъм.

Историческата среща за Пловдив се игра пред празни трибуни, само че почитателите на Локомотив направиха всичко да са допустимо най-близо до тима, а играчите да усетят невероятната поддръжка на своите последователи.

Локомотив отпадна от Лига Европа с гордо вдигната глава, само че ние сме сигурни, че напълно скоро предстоят нови паметни мачове на европейската сцена и доста позитивни страсти, които ще могат да бъдат споделени на стадиона пред цялостните до краен лимит трибуни на " Лаута ".

Цял свят разбра и видя неповторимата поддръжка на почитателите на Локомотив към своите любимци.

Благодарим ви! Заедно можем доста! ".
efbet Лига 6 кръг, неделя 20 септември  Етър 17:45предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР